antwerpen trein
Kosten trein Antwerpen?
--> Goedkope tarieven

Evenementen & Uitgaan

Sportpaleis met Korting
Kerstmarkt

Bezienswaardigheden

Centraal Station
Dierentuin Zoo

De Trein met Korting?

Ben je in het bezit bent van een NS kortingskaart? Let op: Op een weekendretour is de korting niet geldig! Met een OV-kaart of vrij reizen kaart waarmee je gratis binnen Nederland reist, heb je alleen een treinkaartje naar Roosendaal - Antwerpen nodig.

Hoe reserveer je de trein?

U kunt online een kaartje reserveren waarbij u aangeeft dat u vanaf uw vertrekpunt gratis of met korting reist binnen Nederland. Dit wordt dan automatisch verwerkt in de totaalprijs.

Korting voor Kinderen

In België reizen kinderen t/m 11 jaar GRATIS met de trein. In Nederland geldt gratis reizen voor kinderen tot 3 jaar. Kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen kinderen tegen een speciaal tarief van 2,50!

Boek nu uw treinticket:

Treinkaartje Antwerpen

treinkaartje antwerpen De prijs van een treinkaartje naar Antwerpen hangt sterk af van het type trein. Naar Antwerpen Centraal Station kun je met een gewone intercity. Die stopt op de grotere stations en doet er vanaf Amsterdam Centraal Station 2 uur en een kwartier over. Dit is een goedkope manier van treinreizen. Liever wat meer uitgeven en een kortere reisduur? Dat kan ook. Met een hogesnelheidstrein ben je vanaf Amsterdam Centraal Station in 5 kwartier in Antwerpen Centraal Station.

Wat kost een treinkaartje?

Natuurlijk hangt de prijs van een treinkaartje naar Antwerpen af van het station waarvan je in Nederland vertrekt. Ook zijn andere factoren als voordeelurenkaart, OV-jaarkaart, 1e of 2e klasse van invloed. Maar grofweg kan gesteld worden dat de reguliere internationale intercity er 2 uur en een kwartier over doet en het treinkaartje de goedkoopste is. Daarna volgt Fyra met 2uur reistijd en Thalys is het snelst met 5 kwartier, maar daar is de prijs van het treinkaartje ook naar. Soms zijn er echter acties en is het zeer de moeite waard om uw treinkaartje naar Antwerpen online te kopen.
 

De prijs van uw treinticket naar Antwerpen berekenen?

Treinkaartje Kopen?

De trein naar Antwerpen boek je online v.a. 29,- voor een enkele reis met de Thalys of NS Internationaal.

Antwerpen Trein Tip

trein tip Vroeg reserveren = goedkoper trein ticket
Wil je naar Antwerpen met de Trein? Reserveer tijdig. De treintickets zijn dan vaak veel goedkoper. Soms ook zeer goedkope lastminute treinkaartjes!
Antwerpen.nl
antwerpen.nl"

Weet je nog niet zo goed of je met de trein of met de auto of de bus naar Antwerpen wilt. Antwerpen heeft voor al deze typen reizen een aanbieding. Een erg leuke site met veel aanbiedingen voor treinreizen naar Antwerpen.
Antwerpen.nl

Hotel Tips Antwerpen

Hotel vlakbij Station Antwerpen
hotel antwerpen centraal station
Modern hotel vlakbij het centraal station van Antwerpen. Elke kamer heeft een Nespresso-machine en een flatscreen-tv!
Bekijk Hotel Radisson

Ook vlakbij Station Antwerpen
hotel antwerpen centrum
In de winkel-straat Keyserlei in Antwerpen ligt het City Center Hotel. Gelegen in de Diamantbuurt. Prima hotel, voordelige keuze!
Bekijk Hotel City Center

Een heel mooi B&B
b&b antwerpen
In dit herenhuis in een bed and breakfast gevestigd. Dit B&B is erg luxe met gratis wifi en extra lange bedden,
Bekijk B&B Couche Couche

Goedkoop Bed & Breakfast
b&b goedkoop met de trein
Gratis WIFI & over-nachten voor slechts € 60 per kamer per nacht inclusief ontbijt? Probeer dit B&B in het zuiden van Antwerpen
Bekijk B&B Quatre20cinq